Advertisement
Anunt

De ce nu ar trebui sa lovesti niciodata cu pumnul un acvariu de rechini! Femeia a regretat instant gestul facut

Cu totii am fost macar o data in viata in vizita la un delfinariu sau acvariu! Dacă nu ai fost, atunci trebuie neaparat sa mergi , pentru că este o experiență de neuitat!

Majoritatea oamenilor se tem sa mearga in aceste locuri superbe de teama ca nu cumva sticla subțire să cedeze și masa de apa și peștii periculosi să cadă peste ei.

Însă ar trebui sa stii ca arhitectii care proiectează aceste acvarii imense sunt conștienți de pericolul lor, de aceea le fac cât mai tari și rezistente la presiune și lovituri astfel incat sa nu poata fi sparte de catre un om obisnuit cu mana sau alte obiecte.

Iata insa ca se gasesc si oamenii care doresc sa profite si sa se amuze de ceilalti.

Câteva doamne s-au decis sa viziteze un acvariu cu rechini, însă doar una din ele nu stia despre farsa pregatita de catre administratorii acvariului!

In momentul in care cineva atinge sticla un rechin pare ca se loveste de geamul monitorului montat in prealabil iar sticla se crapa. Pana sa iti dai seama ca totul este doar o gluma, inima iti sare din piept! O farsa buna am zice dar buna doar pentru cei tari de inger.

Sursa: Charles Bird

(Visited 1922 times, 1 visits today)