Anunt

De neiertat! Acest cal a tras trasura pana cand a cazut la pamant stors de puteri! Turistii au inceput as filmeze si sa faca poze – VIDEO

În Statele Unite ale Americii, Manhattan, trăsura trasă de cal este mijlocul de transport favorit al turiștilor care vor să se bucure de un tur al orașului. Problema este ca de multe ori conditiile in care sunt folositi caii nu sunt tocmai cele mai bune , acestia fiind solicitati fara masura. Un exemplu al realității dure din spatele acestei fațade idilice a avut loc recent.

În mijlocul drumului un cal pe nume Max, pur și simplu, s-a prăbușit din cauza extenuării fizice.

Imaginile în care îl vedem pe Max întins pe asfalt ne arată un cal care a fost în mod evident extrem de suprasolicitat.

foto darren
foto Darren G. Sarvis via facebook.com

„Caii nu cedează ușor. Ceva s-a întâmplat”, a comentat purtătorul de cuvânt al grupului, John Collins. „ Ei ar trebui să permită un veterinar să examineze starea de sănătate a calului”, a adăugat acesta.

Chris Amanus, conducatorul vehiculului, a declarat că Max recent a fost dotat cu pantofi noi iar acestia i-ar fi putut cauza o incomoditate în mers și din aceasta cauza s-a împiedicat. Chris Amanus are o experiență de peste 20 de ani în acest domeniu și sustine că acest lucru se întâmplă destul de frecvent. Tot el a mai menționat că după ce Max s-a odihnit câteva minute, a fost în stare să se ridice și nu a suferit nici o leziune din cauza căzăturii.

Charleston Carriage Horse Advocates’s via facebook.com

(Visited 2582 times, 1 visits today)