Advertisement
Anunt

Este incredibil ce face aceasta cioara! Tot mai crezi ca nu sunt extrem de destepte?

De cele mai multe ori oamenii cred ca animalele nu se ridica la nivelul nostru de gandire. Insa sunt cazuri cand pur si simplu acestea ne lasa cu gura cascata. In acest video se vede cum o cioara care pare a fi inghetata de frig are de fapt alt interes.

Femeia din acest video se afla la serviciu. Era pauza de cafea și împreună cu colegii săi ea mânca biscuiți, când dintr-o dată după geam apărut o cioară care insistent îi privea. Afară era foarte frig și pasărea arată prost, de aceea femeia a deschis puțin geamul pentru a arunca păsării câteva bucăți de biscuit.

Dupa ce i se deschide geamul iar cei din incapare incearca sa ii dea ceva de mancare , pasarea ii surprinde pe toti furand …o lingurita.

Desi poate parea intamplator stim ca ciorile isi cauta unelte prin care sa isi construiasca cuiburile sau chiar sa procure hrana.

Multi internauti s-au contrariat spunand ca cioara s-a repezit la lingurița pentru ca era strălucitoare (care se pare că era poleită cu argint) .

Nu stim daca a furat-o doar pentru ca era stralucitoare sau chiar ii este de folos. Cert este ca acest lucru i-a amuzat copios pe cei prezenti.

Sursa: https://video.bzi.ro/video/show/i-a-permis-unei-ciori-inghetate-sa-intre-in-camera-dar-nu-se-astepta-la-ce-a-urmat-72087 si Chelsmi Chelsmi

(Visited 3412 times, 1 visits today)